Název | Množství a jednotka |
---|---|
hřib sušený | 2 hrsti |
brambory | 2 ks |
malá cibule | 1 ks |
smetana ke šlehání | 250 ml |
mléko | 250 ml |
hladká mouka | 2 lžíce |
drcený kmín | 2 lžičky |
pepř | |
máslo | 30 g |
sůl |
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Postup: Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka. V hrnci si rozpustíme máslo a nakrájený... zobrazit recept
Postup: Nejprve si přiravívme těsto "deset, dvacet, třicet"´=10dkg cukru, 20dkg tuku,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Starší, nejlépe okoralý chléb nakrájíme na teninké malé plátečky, v talíři... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...